Luchtfotografie
Fotograaf Cees Schilthuizen is zeer ervaren in het fotograferen van objecten vanuit de lucht. Sinds 2007  hebben wij een groot aantal nieuwbouwprojecten, woonwijken, infrastructurele werken, bedrijven en bedrijfsterreinen, natuurontwikkelingsgebieden en andere objecten in de regio Drechtsteden gefotografeerd. Daarnaast bevat ons archief een groot aantal beelden van gemeenten in aangrenzende regioís in de Hoeksewaard, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en Voorne/Putte.

Wij werken zowel in opdracht als op eigen initiatief en kunnen dankzij onze goede relatie met een nabijgelegen vliegveld zeer snel (afhankelijk van de weersomstandigheden vaak nog dezelfde dag) de lucht in. Opdrachtgevers zijn onder meer de provincie Zuid-Holland, Staatsbosbeheer, de Drechtstedengemeenten, de Gasunie en diverse bedrijven.

De foto's worden vanuit een Cessna-vliegtuig vanaf een hoogte variŽrend van 300-500 meter gemaakt waardoor zij zeer gedetailleerd zijn.


Zoekt u een specifiek gebied of object of wilt u een prijsopgave, neemt u dan even contact met ons op.


Ook voor materiaal uit ons archief kunt u bij ons terecht. In ons luchtfoto-archief vindt u een overzicht van de gemeenten waarvan wij beelden hebben. Vliegend boven Dordrecht legde Cees Schilthuizen ook de verschillende Dordtse woonwijken vast. Stuk voor stuk verrassende fotoís waarop u steeds weer iets nieuws ontdekt. Leuk om cadeau te doen.