Bruidsfotografie

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. De bloemen, de trouwlocatie, de catering maar zeker ook de fotograaf. Je bent heel lang bezig met de voorbereidingen, maar de dag zelf trekt vaak in een waas aan je voorbij. En dan is het natuurlijk heerlijk als je een fotoreportage hebt waarmee je kunt terugkijken en de mooiste momenten nog eens in alle rust kunt herbeleven.

Na een gedegen voorbereiding waarin we al jullie wensen doornemen, trekt fotograaf Cees Schilthuizen de gehele trouwdag met jullie op. Hij stelt jullie op je gemak en neemt de tijd om leuke en verrassende beelden te schieten. En dat zie je terug in de foto’s: ontspannen, soms humoristisch en met oog voor detail.Martijn en Franka (september 2014):

"Wij zijn erg blij dat we onze bruiloft door Cees hebben laten fotograferen. Niet alleen op de dag zelf, maar ook van te voren, was hij erg behulpzaam, gaf goede tips en had altijd tijd om onze vragen te beantwoorden. De foto’s zijn prachtig en het was bovendien erg leuk om Cees er op de dag zelf van begin tot eind bij te hebben! Door zijn ervaring kon hij ons goed helpen op de dag zelf en hij hield altijd rekening met onze wensen.
"


Wil je meer weten? Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.