Cursus digitale fotografie en beeldbewerking

Je hebt net een nieuwe digitale spiegelreflexcamera gekocht en bent enthousiast aan het fotograferen geslagen. Maar het resultaat valt een beetje tegen. De foto’s zijn donker of onscherp. De achtergrond is niet mooi of je bent niet tevreden over de kleuren.

Herkenbaar? Dan is de cursus digitale fotografie en/of beeldbewerking misschien iets voor jou. Tijdens deze ééndaagse praktische cursus leer je de fijne kneepjes van het vak van de zeer ervaren nieuws- en reportagefotograaf Cees Schilthuizen.
Je gaat met een kleine groep (max. 4 personen) een dag met hem op pad in de Dordtse binnenstad en/of in de Dordtse Biesbosch. Terwijl hij je uitlegt hoe je camera werkt en waar alle ‘verborgen’ knopjes voor zijn, leer je tegelijkertijd met een echte fotografenblik naar je onderwerp te kijken. Jij fotografeert, hij kijkt hij over je schouder mee en geeft tips en trucs ontleend aan zijn jarenlange ervaring.

Wil je na het fotograferen aan de slag met het bewerken van je beelden? Ook daar kan Cees Schilthuizen je bij helpen. De cursus beeldbewerking duurt eveneens één dag en is net als de fotocursus heel praktisch ingestoken zodat je na afloop direct zelf aan de slag kunt.
Beide cursussen worden zowel apart (1 dag) als in combinatie (2x 1 dag) gegeven.

Behalve cursussen bieden we ook workshops fotografie; praktische sessies van 2-3 uur op locatie (in het bos, op het strand, in uw bedrijf) waar de deelnemers na een korte introductie zelf aan de slag gaan en vakfotograaf Cees Schilthuizen hen met raad en daad terzijde staat.

Lees hier de reacties van eerdere deelnemers.