Evita Jacquemart (Breda) - "Meer geleerd dan gedacht. Je enthousiasme = aanstekelijk. Dank je wel en tot snel!"
Tim Hoogeweegen (Breda) - "Goede combinatie: theorie en gelijk in uitvoering. Erg leuk, goede locaties en veel oefeningen."
Anouk van der Zee (Dordrecht) - "Cees is enthousiast, gedreven en flexibel. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ook als je iets niet meteen snapt is dat geen enkel probleem; Cees neemt alle tijd om de dingen uit te leggen. Ook kon je eventueel  aangeven wat je wilde leren. De gastvrijheid was super, er stond al thee of koffie klaar met iets lekkers voor we aan de slag gingen. Ik heb geleerd wat ik wilde leren en nog meer!"
Paul van Andel (Hoogerheide) - "Heb er duidelijk een nieuwe hobby bij. Ik kan niet wachten om naar Afrika te gaan en mijn kunsten uitproberen. Hartelijk bedankt en ga vooral zo door. Prima week!"
Anne Nagtegaal (Dordrecht) - "Prima leerzame dagen gehad!"
Daniel Cantrup (Putte) - "Heerlijke broodjes en gelieve het recept door te sturen van die cheesecake. Bedankt en tot de volgende cursus!"
Joop Lindner (Dordrecht) - "Als ik dit eerder had geweten... Zal zeker je cursussen promoten. Fijne dagen gehad en vooral lekker gegeten tussendoor. Ga zo door!"
Reacties cursisten
Jos - Jole en Vivian
Anja en Raymond en Willeke
Monique en Ben