Foto bestellen?

De foto wordt afgedrukt op echt fotopapier op het formaat 20 x 30 cm.
Levering aan huis (in Dordrecht) binnen 2 werkdagen. Buiten Dordrecht
betaalt u € 3,- extra voor portokosten.

Maak € 9,95 per foto (of € 13,95 als u de foto per post wilt ontvangen) over op rekeningnummmer NL80RABO 0111934966 t.n.v. Fotografie Schilthuizen te Dordrecht o.v.v. naam van de foto (Centrum 2) en uw naam en adres.
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd mailen naar cees@schilthuizen.nl


Centrum 2
De Grote Kerk, onmiskenbaar hét icoon van Dordrecht, staat centraal op deze foto. Omlijst door de monumentale panden van de oude binnenstad torent deze kerk uit boven de rode dakpannen en de historische havens.

Rechts van de toren van de Grote Kerk is de Voorstraatshaven met de vele plezierjachtjes te zien met daarachter de Wolwevershaven, bekend om zijn vele historische schepen zoals Dordrechts trots, de Pieter Boele. Volg met uw oog de rode dakpannen vanaf de Grote Kerk naar het midden van de foto en u arriveert op de Voorstraat, Dordrechts langste winkelstraat.

In de knik van deze straat ligt het fraaie Stadhuis, met zijn witte gevel een torentje. Dit Stadhuis heeft op dit moment vooral een representatieve functie en wordt, behalve voor trouwerijen, vaak gebruikt voor ontvangsten. 

Een schril contrast met de betonnen twintigste-eeuwse kantoorkolossen langs de Spuiboulevard, rechtsonder op de foto, waar het stadsbestuur zijn ‘thuishaven’ heeft.

Op de afgedrukte foto ontdekt u gegarandeerd steeds opnieuw verrassende elementen van ons fraaie Dordtse centrum.